Hoe moet ik adverteren

Hoe moet ik adverteren

Als het gaat om adverteren gooi niet zomaar je geld naar een willekeurig ad network, omdat je hebt gehoord dat dit goed werkte. Wat voor de één goed werkt, kan voor de ander helemaal niet werken.

Wat je beter kunt doen is goed onderzoek en werken met ABC.

Zoek uit waar jouw doelgroep zich online begeeft. Denk hierbij aan Youtube(welke filmpjes bekijkt jouw doelgroep) en denk ook aan waar jouw doelgroep op zoekt.

Ads werken met een zo genoemt veiling systeem. Is er meer vraag naar specifiek gerichte zoek termen? Dan zullen deze zoek termen al snel duurder uitvallen en zul je met het zelfde geld een minder groot publiek bereiken.

Hoe moet het dan wel?

Zoek naar de juiste trefworden (zoek termen) die minder duur zijn maar die ook goed bij jou doelgroep passen. Zeker als je nog een klein budget hebt zul je merken dat je met een goede trefword managing meer  publiek zult bereiken. Ook kun je kijken naar individuele advertentie aanbieders. Veel grote websites bieden advertentie ruimte aan kijk bijv. naar Nu.nl

Hier mee word de methode bedoeld die het product of de dienst bij de massa kunnen krijgen.

Zit je nog steeds met de vraag, Hoe moet ik adverteren, Waar moet ik adverteren of welk budget heb je nodig voor een advertentie?

Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons op nemen. Ook vinden wij het leuk om even een belletje  te doen!